Hírek a filmvilágból

2014. november 22. - Asuka02
  • A 2001-es Zoolandert maga Ben Stiller írta és rendezte, illetve a főszerepet is magára osztotta. A 2. rész pontos megjelenési dátuma még ismeretlen, annyi azonban biztos, hogy érkezik. Justin Theroux írja és rendezi, Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell mellé Penélope Cruz csatlakozott még.
  • Matthew Quick kapós a rendezők körében, a Silver linings playbook után újabb könyvét filmesítik meg, és nem kisebb név, mint Channing Tatum, aki a rendezői szék mellett még egy szerepet is kinézett magának. A Forgive Me, Leonard Peacock egy gimnazista srácról szól, aki a születésnapján eldönti, hogy megöli a legjobb barátját, majd saját magát, azonban mielőtt öngyilkosságot követne el, el kell köszönnie 4 hozzá hasonlóan különc barátjától. A film pontos megjelenési dátuma még ismeretlen.
  • Az Éhezők viadala 3. része ugyan nem produkált olyan erős nyitást Amerikában (55 millió), mint 2013-ban a Futótűz, de az idei felhozatalból még így is a legsikeresebb, miután a pénteki nyitányon maga mögé utasította a Transformers 4. részét (41,9 millió). Az oldalon itt olvashattok a filmről. 
  • Brenton Thwaites a The giver és a Maleficent után a Karib tenger kalózai újabb részében egy brit katonát alakít majd. A film a Dead Men Tell No Tales címet kapta, és 2017 júliusában debütál a mozikban. Johnny Depp, Orlando Bloom, Geoffrey Rush és Jack Davenport már biztosan aláírt a folytatásra, az újak között pedig olyan nagy nevek vannak, mint Javier Bardem és Christoph Waltz. Egyelőre nem tudom, megéri-e folytatni a sorozatot, tekintve, hogy az előző rész hatalmas financiális bukta volt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://akritizator.blog.hu/api/trackback/id/tr526924541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása