Super Bowl live blog

2015. február 01. - Ik4r0s

Közép-európai idő szerint holnap hajnali fél 1-kor veszi kezdetét a 49. Super Bowl. Maga a mérkőzés világszerte az egyik és Amerikában a legnézettebb sportesemény. Számunkra nem csak a Seattle Seahawks és a New England Patriots összecsapása miatt érdekes a Super Bowl, hanem azért is mert rengeteg filmnek most debütál a trailere. Tartsatok velünk, mivel ebben a folyamatosan frissülő blogbejegyzésben azonnal kirakjuk a trailereket, amint fent lesznek az interneten. Éjjeli baglyok előnyben. 

Update #1: Kezdésnek itt is van a Jurassic World szpotja. A készítők nem mutatják meg a szuperdínót, amiért hatalmas pacsi jár nekik. Chris Pratt remek választás volt a főszerepre. Továbbá kiemelném Michael Giacchino zenéjét.

 

A további frissítéseket a tovább gomb után találhatóak.

Update #2: A Tomorrowland továbbra is rejtélyes. Szinte semmit sem tudunk meg a sztoriból. Az eddig is világos volt, hogy a dísztűnek fontos szerepe lesz mivel ez lesz a kulcs ebbe a bizonyos Holnapoliszba. Éljenek a magyar címek! 

 

Update 3: Swarzenegger is beköszönt. Rövid de pörgős előzetesben tért vissza a Terminátor. Emilia Clarke (Igen, ő Daenerys Targaryen.) pedig megmutathatja, hogy kitud törni a Sárkányok anyja szerepből.

 

Update 4: Szinte érezni az adrenalint. Dübörög benned a tesztoszteron és szíved szerint azonnal kocsiba ülnél. Bár pár jelentnél azért eléggé túloztak.

 

Update #5: A Tökéletes hang 2 is megkapta a maga szpotját. Nem tudom. Nekem ez a sokszor látott táncos filmek éneklős átiratának tűnik. Bár jó is kis sülhet belőle. 

 

Update #6: Az Agymanók egy bájos karakterbemutatót készített a meccsre, melyben ötletesen bemutatják a karaktereket, jelen esetben az egyes érzelmeket. És mindezt a Super Bowlon keresztül. Kreativitásból ötös.

 

Update #7: A sokak által várt A szürke 50 árnyalata valószínűleg direkt húzza a rajongók idegeit, mivel most sem kapunk egyetlen pikáns jelenetet sem. Az ízelítő javarészt a könyv és a korábbi előzetes sikereivel dicsekszik ami érthető is, hiszen az Alkonyat óta nem volt ekkora sikere egy főként nőknek szóló könyvnek. Kíváncsi vagyok, hogy a film is akkora népszerűségnek fog-e örvendeni, mint a könyv sorozat.  

Ééés véget ért a Super Bowl. A Sehawks nem tudta megvédeni bajnoki címét. 24-28-ra kikaptak a Patriotstól. Akik esetleg követtek minket azoknak hatalmas köszönet. Hatalmas élmény volt ez a live blogolás. Kommentben várjuk a véleményeteket, hogy nektek melyik szpot nyerte el legjobban a tetszéseteket. Még egyszer köszönöm a figyelmet! Sziasztok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://akritizator.blog.hu/api/trackback/id/tr287132021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása