Utolsó kommentek:

Tripla Dé 2020.04.03. 21:33:40

Ha valami szamurájos vagy harcművészetes, az már amúgy is régen rossz, az összes vándám film is nyugodtan bekerülhet. Az a "legjobb" motivúm a vándám filmekben, hogy mindig van aki belé szerelmes. Ugyanez az Eddy Mörfikével is, aki szeret saját magával szerelpelni és még belé is mindenki szerelmes, szóval süt belőlük az önimádat.

Azt nem értem hogy jön ide az első kép?!
De a gifek alapján tényleg vérgagyi lehet a film. Soha nem értettem minek készülnek ezek. De az egyik legröhejesebb dolog a lobonc-trikó-"nyolcvanasévekbeli dejóseggemvanebbenafarmergatyában" trió izmokkal és napbarnított szolifiúval.
De ez az arcjáték...Lol sztem ezek ilyen "recskafilmek" amikor az egész film nevetséges úgy ahogy van, de vagy egy bögyös nőcit (pasik kedvéért) vagy egy "szépfiú"-t raknak bele, hogy valakit érdekeljen is.

Bejegyzés: Újra tele a szemetesláda!

Antilles 2020.04.03. 18:58:40

Az is visszatérő motívum, hogy miközben Stokes , Twelvetrees és Mrs. Lipton kesereg amiért nem kapnak kellő tiszteletet Ők ugyanolyan lenézően, és lekezelően bánnak Henry-vel és Mabel-el. Egyébként Cissy volt a legszerethetőbb karakter a számomra.

Bejegyzés: A Meldrum-ház szabadsága

Könyveslány 2020.04.03. 16:22:06

A téma a szép emlékű Zs-filmek blogot idézi, méltó utódként. Erőteljes hiányérzetemnek kell hangot adni azonban, hogy ha minden gif e fimből származik, miért nem lett megemlítve hangsúlyosan, hogy az állkirály, az ifjú Robert Z'Dar is játszik benne! Teljesen más kontextusba helyezi a történetet :)

Melegen ajánlom a "Hell Comes to Frogtown" fimelt szemlézni, de nem az első részt!!! Az egy olcsó, de korrekt film volt jó nőkkel. Viszont folytatása illik ebbe a válogatásba a palesztinok, vagy mik álcájába öltöztetett terrorista békák, Robert Z'Dar feledhetetlen alakítása főszereplőként, valamint a hihetetlen fordulat, a Három kígyó tánca miatt. Méltatlanul felülértékelt film. IMDB 3.0.

Bejegyzés: Újra tele a szemetesláda!

balazsman 2020.04.03. 14:04:03

@Gösser söralátét: A magyar szinkron keverésekor lehet, hgy lusta a hangmérnök, és nem vacakol a reakciókkal, hanem ugyanazt másolja mindenhova, de elvileg a netevést tartalmazó sávon egyedi reakciók vannak, az eredeti jelentekhez illeszkedve.
Az USA-szitkomokat pedig a bonyolult jelenetek (autó, ál-küls, stb.) végig közönség előtt veszik fel, itt tényleg csak minimális kivételként említhető az olyan extra szerkesztésű, mint az Így jártam anyátokkal.

Bejegyzés: A Meldrum-ház szabadsága

népszopás 2020.03.31. 18:19:52

az nagyon finom lesz...

Bejegyzés: A Meldrum-ház szabadsága

Filmespracli 2020.03.31. 17:30:09

@Gösser söralátét: Tény, hogy kevés sorozat jutott el az országba akkor. Viszont a sikert nem feltétlen nézőszámra értettem. Mostanáig ha szóba kerül ez a széria, akkor az emberek általában jókat mondanak róla. Az se véletlen, hogy pár évvel ezelőtt a szereplők közül jó párat meghívtak hozzánk.

Bejegyzés: A Meldrum-ház szabadsága

Gösser söralátét 2020.03.31. 17:23:31

A poszt tolónak jelezném, hogy a siker mérőszáma nem teljesen az, hogy a hazai tévék megvesznek 1-2-3 sorozatot, oszt ha valamelyik sikeres akkor azt tolják végtelenítve, éveken keresztül. Amikor nincs mit nézni mert az évi 50-100 sorozatból csak kettő kerül itthon adásba, akkor nem nehéz látszólag sikeresnek lenni.
Főleg a magyar szokás szerint, amikor kint már megy 8 éve, itthon meg lement két év. Feketelista rémlik? Hetedik évnél tart, itthon a harmadik után húzták a programból. De az se semmi, amikor a fele után leállnak valamivel, mert nem hozza a megfelelő szappanszámot a napi százhatvanszor leadott ugyanazon agybeteg reklám mellett.

Bejegyzés: A Meldrum-ház szabadsága

So No 2020.03.31. 17:18:42

Mrs. Lipton, mint kisebb szereplo?

Bejegyzés: A Meldrum-ház szabadsága

Gösser söralátét 2020.03.31. 17:18:00

@balazsman:

Aha. Ha kicsit jobban odafigyelsz az egy kaptafára készülő sorozatokra, akkor még azt is észreveheted, hogy adott jelenethelyszín esetében még az aláfestő zaj is ugyanaz akár 80 részen keresztül. Érdemes telefoncsengést meg hasonlókat figyelni, akkor észreveheted, hogy hajszálpontosan ugyanaz megy. Egyes "nézői" hangok is hibátlanul felismerhetők, lehet tudni, hogy még két másodperc és jön a vihogós néző, aztán 7 másodperc múlva a nyerítős. Az, hogy agymenőket, meg néhány hasonlót élő közönség előtt vesznek fel (egy részét, ott sem az egészet), nem jelenti azt, hogy az összes többi gagyi is úgy készül.

Bejegyzés: A Meldrum-ház szabadsága

zaturek 2020.03.31. 17:04:43

@balazsman: A magyar változat alatt tuti, hogy konzervröhögés ment.

Bejegyzés: A Meldrum-ház szabadsága

Hujber Tünde · http://egyszeruen.blog.hu 2020.03.31. 15:53:35

A sikerének a titka éppen az, hogy nem járt el felette az idő. Meg a kiváló színészek.

Bejegyzés: A Meldrum-ház szabadsága

Filmespracli 2020.03.31. 14:32:35

A technikai dologhoz ilyen szinten valóban laikus vagyok, csupán annyit akartam érzékeltetni, hogy az összes rész alatt ugyanazok a hangok vannak, nincs semmilyen változtatás rajtuk és ez egy idő után zavarhatja az embereket. Egyébként teljesen elfogadom az igazát ;)

Bejegyzés: A Meldrum-ház szabadsága

balazsman 2020.03.31. 13:59:36

Nincs olyan, hogy "röhögőgép"! Ha tévés tartalmakkal foglalkozol, kérlek ne írj le ekkora baromságot.
Ha nem élő közönség előtt veszik fel az anyagot, akkor vágás után, amikor megvan a végső formája az anyagnak, levetítik közönségnek és az ő valódi, egyedi reakcióikat keverik a párbeszédek alá. Így történt az Így jártam anyátokkal esetében is, mivel ott rengeteg volt a gyors, rövid snitt a szokásos szitkomokkal szemben.

Bejegyzés: A Meldrum-ház szabadsága

kiskutyauto 2020.03.30. 01:21:51

Már tiniként berobbant ez az őrületes extrém zseni és észbontó gyönyörűség... nem ezzel játszotta el "élete szerepét", hanem már tucatszor... 18 éves kora óta kizárólag csúcs produkciókban van, ha esetleg valakinek még nem tűnt volna fel... lábai előtt hever a világ és nem csak nyálívúúúd... szépségénél és tehetségénél tán csak a szorgalma nagyobb, fáradhatatlanul ontja az igényes filmeket... világ-szupersztárokkal dolgozik... Én még rossz filmben nem láttam... Bár mint a legtöbb gyönyörű és tehetséges gyereksztár, horror-thriller specialistának indult, de ha eddig nem is, ezzel az Emmával ezt is túllépte... topon van és még 25 sincs... ne feledjük hogy az új X-men-ben (Új Mutánsok) is főszereplő Maisie Williams el (aki szintén nem kutya)... elképzelni sem tudom, mi jöhet még.... már csak Oscar (de ezt lehet meg is kapja az Emma-ra)... Paltrow-t viszont azért ne szóljuk le, mert szépségben és színészi kvalitásban a negyed századdal ezelőtti verziója legalábbis, alig marad le! (ha egyáltalán)

Bejegyzés: Valami régi, valami új

Reactor 2020.03.21. 15:07:41

@Bolsi Buster: Most is vannak jó könyvei - pl. a Csipkerózsikák - de való igaz, hogy egyre kevesebb. A könyvekből készült filmek többnyire jól sikerülnek, a Köd (2007) például zseniálisan jó lett, ellenben a 10 évvel későbbi sorozat belőle amit a Spike TV készített, egy hatalmas rakás bűzölgő szar lett, le is állították, mert még a legnagyobb Stephen King-rajongók is elfordultak tőle.

Bejegyzés: A lények köztünk járnak

Bolsi Buster 2020.03.13. 08:01:22

90es evekben volt par jo regenye, azt ennyi

Bejegyzés: A lények köztünk járnak

Komlósfecskés 2020.03.12. 16:54:15

A regényt is el kell olvasni!!!

Bejegyzés: A lények köztünk járnak