Hangyák a gatyában 3, avagy itt az Ant-Man trailere!

2015. január 07. - GeekZo

Ma hajnalban került nyilvánosság elé a Marvel egyik legújabb üdvöskéje, az Ant-Man című film előzetese. Aki nem ismerné, a főhős Scott Lang valójában a második Hangya a képregény szerint (meg hát a filmben is), aki egy betörési kísérlet során megismerkedik az első Hangyával, Dr. Henry Pymmel. Az idősödő Pym, aki egyébként Tony Stark és Reed Richards mellett a legnagyobb koponya a világon, megkéri Scottot, hogy vegye át a helyét és átadja neki felszerelését, amivel a tulajdonos képes testének szubatomikus zsugorítására. Elsőre kicsit furának tűnhet a dolog, de vessetek egy pillantást a videóra:

Egyelőre nem tudunk meg sokat a történetről, van Michael Douglas, egy kis csihi-puhi, CGI hangya és reményeim szerint Janet Van Dyne, azaz a Darázs is fel fog tűnni a vásznon. A magyar mozik 2015. július 17-től vetítik, kíváncsian várjuk mi fog kisülni belőle, de szerencsére addig vár ránk egy másik remekmű májusban (khm... Ultron...khm).

A bejegyzés trackback címe:

https://akritizator.blog.hu/api/trackback/id/tr757049691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása