A film forog, a Kritizátor nem pihen

3 évesek lettünk!

2017. augusztus 04. - Ik4r0s

Hihetetlen leírni, de eltelt egy újabb év, és az egykor kicsi robot az idei évtől teljesen átszerveződött. Január eleje óta egy szem figyel a banner tetejéről. Figyeli az Olvasók kívánságát, hogy miről szeretnének olvasni vagy milyen posztokra kíváncsiak leginkább a Facebookon. Figyeli azt, hogy az általunk csak 5 szegmensként emlegetett szekció tartalmai közül mégis miről írjunk, és sűrű pislogással vagy szigorúan nézve adja a tudtunkra, ha egy-egy műről később születik cikk. Mert bizony ilyen is előfordul.

1000_lajk.jpg

Klisésebbnek tűnik, mint a legújabb jumpscare-horrorok a moziban, de az elmúlt egy év több dologban is elég pörgős volt. Nem győzünk hálálkodni azért, hogy egyre többen olvastok minket, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy az elmúlt esztendőben 3 olyan cikkünk is volt, ami 26 000 kattintás felett tart. Az ilyen mértékű érdeklődést egy nálunk nagyobb oldal is megirigyelné, mi pedig Nicolas Hoult Nuxához hasonlóan egyenesen a Valhallában érezzük magunkat. A következő hatalmas eredményetek az, hogy július 10-én elértük az 1000 lájkot. Ezen alaklomból hirdettünk egy nyereményjátékot is, aminek keretében Zsutti posztereiből nyerhettek a 'kiválasztottak'. (Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megemlítsem, jövő hét végén érkeznek a poszterek, és köszi a türelmet.)

1000_lajk_1.jpg

Ahogy a múlt hétvégén már láthattátok, két újabb taggal bővültünk, ami nálunk ritka eset, mert ritkán szoktunk új szerzőtársakat felvenni. Ez azonban ettől a születésnaptól kezdve gyökeresen megváltozik, mivel olyan ötleteink vannak, hogy azokat nem hogy Harryék, de még maga Szürke Gandalf sem tudná teljesíteni - még akkor sem, ha egy hónapon keresztül 0-24-ben varázsolna. Néha már úgy érzem magam főszerkesztőként, hogy nekem is 3 párhuzamos idősíkon kellene léteznem egyszerre, csakúgy, mint Nolan legújabb remekművében. 

Rengeteget változott a blog megjelenése és a tartalma is, és ha Thanos is úgy akarja, akkor még több újdonságot olvashattok és (lehet, hogy) láthattok is majd tőlünk. Nagy vágyunk ugyanis az, hogy adott alkotás szempontjából egy sokak számára talán nem is ismert oldalát mutassuk meg például egy sorozatnak. De ez a jövő birodalmi indulója, ami ugyan még nem csendült fel, de töretlen lelkesedéssel repülünk E. T. segítségével a Holdvilágos éjszakában, hogy egyre jobb és érdekesebb tartalmat kaphassatok tőlünk. Számunkra ugyanis nincs élet a Kritizátor nélkül, de ehhez szükségünk van Rátok. Még sok-sok sikeres évet kérünk a Sok Arcú Istentől! Bízunk benne, hogy az elkövetkező időkben is maradtok hű olvasóink. Hatalmas pacsi Nektek! Üdv: Wok

A bejegyzés trackback címe:

https://akritizator.blog.hu/api/trackback/id/tr3812719392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása