Boldog Születésnapot Kritizátor!

2015. augusztus 04. - Ik4r0s

Ez a nap is elérkezett. Az egész blog csak egy kósza ötletből született, akkor még teljesen más koncepcióval. Társaim kezdetben csak páran voltak. Aztán kibővültünk és már ontottuk is magunkból a cikkeket és a kritikákat. Törekedtünk a minőségre és sikerült egész sok olvasóhoz eljutnunk. A filmek mellett kezdenek manapság megjelenni a sorozatokról, könyvekről, valamint a képregényekről szóló cikkek is, köszönhetően új íróinknak.

Apropó! A nyár folyamán 5 új író csatlakozott hozzánk, akiktől a jövőben különféle írásokat olvashattok. Volt egy nyereményjátékunk is. Megsúgom, hogy idővel még lesz több is. Rengeteg elképzelésem van ilyen téren. Valamint lett két szponzorunk is. Az AGORA Savaria Filmszínház és a vaol.hu, ahol a már megjelent cikkeinket olvashatjátok. Cikkeink az index2 jóvoltából néha kimagaslóan magas olvasottságot érnek el. A jövőben a heti premierfilmekről szeretnénk minden héten írni, valamint tovább bővíteni írói gárdánkat és a megkezdett szekciókat. Ti pedig tartsátok meg jó szokásotokat és olvassatok továbbra is minket. Isten éltessen sokáig Kritizátor. Kritizátor:

A popkulturális gépezet

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akritizator.blog.hu/api/trackback/id/tr497680080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása